Badkamer vloer

Het kiezen van de juiste badkamer vloer is tegenwoordig nog best lastig. Dat komt doordat er nu veel meer mogelijkheden zijn. Een badkamer wordt over het algemeen vaak gebruikt, hier probeert u tot rust te komen en te genieten. Daarom is het van groot belang dat uw badkamer vloer geschikt is voor uw interieur. Uiteindelijk moet het matchen met uw wensen en moet het er ook nog is strak en rustgevend uitzien. PUUR! Vloeren biedt u daarom de mogelijkheid om voor een luxe badkamer vloer te kiezen. Wij bieden u persoonlijk advies door middel van goed te luisteren naar uw wensen.

Ontdek de mogelijkheden van een badkamer vloer

Badkamer vloer beton

Voor een moderne badkamer vloer is een betonvloer een uitstekende keuze. Ofwel beton ciré, hierdoor is de vloer beschermt tegen vuil en uiteraard is het waterdicht. Dus het is een ideale vloer voor in de badkamer. Het geeft een luxe uitstraling waardoor u optimaal kunt genieten van uw mooie badkamer. Daarnaast leggen wij ook gietvloeren in de badkamer wat er ook heel mooi, modern en strak uit ziet.

Badkamer vloer waterdicht maken

Normaal is het heel lastig om een badkamervloer waterdicht te maken. Dat komt omdat veel mensen nog tegels hebben liggen in hun badkamer. Hierdoor kan water er tussen komen en is kans op schimmel en bacteriën veel groter. Dit komt door de voegen die er zijn, de tegel zelf is wel waterdicht alleen de voegen dus niet. Daarom biedt PUUR! Vloeren een gietvloer en/of beton ciré vloer aan dit allemaal te voorkomen. Dus wilt u een badkamer vloer waterdicht maken? dan is het misschien een verstandige keuze om eerder voor een gietvloer of beton ciré vloer te kiezen. Kortom, bij het kiezen van een badkamer vloer moet goed nagedacht worden over alle factoren die erbij komen kijken.

Badkamer vloer gietvloer

Eén van de belangrijkste waarom een gietvloer geschikt is voor een badkamer, dat komt doordat het waterafstotend is. Dit wil zeggen dat het geen water absorbeert en u jarenlang kan geniet van uw prachtige gietvloer. Daarnaast is het ook een hygiënische keuze, want een gietvloer is helemaal strak. Hierdoor kan er geen vuil of dergelijke tussenkomen. Bovendien zorgt het er ook voor dat de badkamer groter lijkt. Dit is voor de meeste mensen fijn, omdat over het algemeen badkamers niet heel ruim zijn. Door de juiste badkamer vloer en een goede inrichting kan het veel veranderen voor de ruimte. Tenslotte is een gietvloer ook uitermate geschikt voor vloerverwarming, dit heeft als voordeel dat u geen koude voeten krijgt als je u de douche stapt.

Bent u ook toe aan vervanging van uw badkamer vloer? Dan staat PUUR! Vloeren voor u klaar, om samen een mooie vloer uit te kiezen. Ten alle tijden wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant en hierop baseren wij ook onze advies. Maak nu een afspraak om langs te komen in onze showroom.