PUUR! Betonlook vloeren

gietvloer-def

Zoek je een betonlook vloer? De betonlook vloer is niet meer weg te slaan uit het moderne huishouden. Door de kleurstelling en de slijtvastheid is het een tijdloze keuze. Het past daardoor in ieder vrijwel interieur. Dankzij de grijze kleur is het makkelijk combineren met diverse woonstijlen. Wij bieden twee type betonlook vloeren: de betonlook gietvloer en de betonlook PVC vloer. Daarnaast heb je ook nog keuze uit echte woonbeton vloeren, zoals we maken met PUUR! Concrete en PUUR! Topcement.

Betonlook gietvloer

Een gietvloer geeft je woonruimte of garage een uniek uiterlijk. Het is een strak en naadloos design en past in iedere woonstijl. De prijs van je betonlook gietvloer is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan het aantal vierkante meters, of we de vloer eerst nog moeten egaliseren en of je een kleur in je vloer wenst. Lees meer over de unieke eigenschappen van de betonlook vloer of plan vrijblijvend je showroombezoek. We helpen graag bij het maken van jouw keuze.

Betonlook PVC vloeren

De voordelen van een PVC vloer met de look & feel van een gietvloer: het kan met de betonlook PVC Vloeren. Het voordeel van een PVC vloer ten opzichte van een gietvloer is daarbij ook dat je ervoor kunt kiezen om een patroon in de vloer te laten leggen. We kunnen hier diverse kleuren en motieven in gebruiken. Ook is een PVC vloer een goede keuze wanneer je vloerverwarming in huis hebt. PVC geleidt warmte, dus je zult heerlijk comfortabel op je blote voeten kunnen lopen.

Gaat u voor een PVC betonlook vloer of een betonlook gietvloer?

De keuze tussen het type vloer hangt af van een aantal factoren. De uiteindelijke kosten van een PVC betonlook vloer zullen uiteindelijk lager uitvallen dan wanneer je kiest voor een gietvloer. Echter gaat een gietvloer langer mee en is het slijtvast. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw woonsituatie. Je kunt via onderstaande knop een vrijblijvende afspraak plannen in onze showroom in Veenendaal, waarbij we je graag de diverse soorten vloeren laten zien.