Gietvloer badkamer

Bent u bezig met het renoveren van uw huis en bent u ook van plan de badkamer aan te pakken? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar een gietvloer voor in de badkamer. Maar wat zijn nou de voordelen hiervan en is het wel verstandig?

Waarom een gietvloer in de badkamer?

Een gietvloer bij PUUR! vloeren wordt altijd naadloos gelegd en is ook nog is waterafstotend. Hierdoor trekt er geen vocht in de vloer, waardoor het heel erg lang mee kan gaan. Dit is natuurlijk een belangrijke factor voor een vloer in de badkamer.

Badkamer gietvloer met vloerverwarming

Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor vloerverwarming in de badkamer. Hierdoor heeft u geen koude voeten en kunt u optimaal genieten van uw badkamer. Een gietvloer gaat goed samen met vloerverwarming. Zo ziet de badkamer er niet alleen modern uit, maar beschikt het ook nog is over comfort.

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Naast dat de gietvloer waterafstotend is heeft het ook als voordeel dat er geen vuil of kalk tussen kan komen. Dit komt doordat de vloer naadloos is gelegd en helemaal vlak is. Daarnaast zijn er ook geen voegen waar schimmels kunnen ontstaan. Bovendien ziet een gietvloer er modern en strak uit. Ook kunt u geheel naar eigen wens de vloer samen stellen.

Gietvloer badkamer kosten per m2

Bij PUUR! vloeren wordt er altijd gewerkt met staffelkortingen. Hierdoor is het lastig te zeggen hoe veel het gaat kosten. Vandaar dat u bij ons een offerte en/ of prijsindicatie kan aanvragen zodat u beter geïnformeerd bent.

Gietvloer badkamer ervaring

De ervaringen van klanten bij PUUR! vloeren zijn over het algemeen zeer positief. Dit komt mede doordat er altijd goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Na een showroom bezoek en een goed gesprek gaat het proces dan beginnen. Nadat zij het eindresultaat hebben gezien zijn ze altijd tevreden. Omdat de gietvloer in de badkamer weinig tot geen onderhoud nodig heeft en het ziet er ook heel erg luxe uit. Daarnaast zijn er ook nog meerdere mogelijkheden om uw huis te voorzien van een gietvloer. Wij denken graag met u mee en nodigen u uit voor een kop koffie in onze showroom.