Gietvloer keuken

keuken met pu

De gietvloer is een goede keuze als u zoekt naar een vloer voor in uw keuken. Dat komt doordat een gietvloer redelijk wat kan hebben. Zo is een gietvloer naadloos, onderhoudsvriendelijk en heeft de vloer een stofafstotend karakter. We leveren gietvloeren in alle kleuren, daardoor kunt u uw nieuwe vloer geheel naar wens samenstellen. Daarnaast is het echt een woontrend om gietvloeren in uw huis te hebben.

Keuken met Gietvloer

Met een gietvloer in uw keuken creëert u sfeer in uw huis. Naast een strak design dat naadloos aansluit in uw interieur is een gietvloer ook heel praktisch en geniet u van een hygiënische vloer. Ook is een gietvloer veilig voor u en uw kinderen. De vloer is namelijk egaal en brokkelt niet af. Daarnaast is een gietvloer ook nog brandwerend.

twee kleurig pu

Soorten gietvloer voor in de keuken

Er zijn verschillende soorten gietvloeren, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor in de keuken. Daarom is het goed om op een aantal zaken te letten bij het kiezen van een gietvloer voor de keuken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de vloer vloeistofdicht is en hygiënisch. Ook wilt u graag dat de vloer aansluit bij uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld als u wilt dat de vloer slijtvast is, zodat u met stoelen er overheen kunt schuiven of rollen. Al met al is goed advies heel belangrijk. Daarvoor zit u bij ons goed!

pu twee kleurig keuken

PU gietvloer voor de keuken

Een PU gietvloer is heel geschikt als vloer voor in de keuken. Doordat deze vloer comfortabel en warm voelt komt pu steeds vaker voor in keukens. Ook is dit vloertype te combineren met vloerverwarming en beschikbaar in alle RAL- en NCS-kleuren. Bovendien leveren we naast uni kleur PU gietvloeren ook nog tweekleurige PU gietvloeren. Waardoor de mogelijkheden echt oneindig zijn. Wanneer een PU gietvloer twee kleurig is, dan is de vloer speelser en levendiger.

Doordat de PU gietvloer elastisch, naadloos en slijtvast is. Kunt u jarenlang van dit vloertype genieten, zodra de vloer in uw keuken ligt. Als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden of als u de kleuren graag eens wilt zien. Dan kunt u vrijblijvend onze showroom bezoeken.

Topcement voor de keuken

Naast de PU-gietvloer is Beton ciré ook heel geschikt voor in de keuken. Ook beton ciré is makkelijk schoon te houden, hygiënisch en naadloos. Echter heet onze populairste toepassing van dit product PUUR! Topcement. Er zijn meerdere benamingen voor dit product. Dat komt doordat de samenstelling soms een klein beetje kan verschillen. Maar de basis van dit product is van mortel en hars.

Desondanks dat we beton ciré een gietvloer noemen, wordt de vloer niet gegoten maar gesmeerd. Daardoor krijgt de vloer een hele levendige uitstraling.

Keuken of gietvloer eerst?

Wanneer u wilt weten of u eerst de vloer aan moet brengen of eerst de keuken moet plaatsen. Dan hebben we goed nieuws voor u. Want in principe maakt dat niets uit. Maar als u de keuken nog niet geplaatst heeft dan plaatsen we graag eerst de vloer. Dan kunnen we namelijk makkelijker tot onder de kastjes de vloer aanbrengen.

Ook goed om te weten is dat een gietvloer zowel geschikt is voor renovatie als voor nieuwbouw.

Kosten gietvloer

Zodra u er zeker van bent dat u een gietvloer in uw keuken wilt. Dan wilt u graag weten hoeveel u daarvoor moet betalen. Doordat we bij PUUR! Vloeren werken met staffelkortingen, hangt de prijs van uw nieuwe vloer af van het aantal vierkante meters dat uw u wilt. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van een aantal andere factoren. Daarom maken we graag een prijsindicatie voor u op maat.