Gietvloer showroom

Onze gietvloer showroom

Via onze website kunt u een afspraak inplannen om langs te komen bij onze gietvloer showroom in Veenendaal. PUUR! Vloeren heeft een relatief grote showroom, daardoor krijgt u een goed beeld van de verschillende soorten gietvloeren die wij aanbieden. In onze showroom is er een overzicht gemaakt van gietvloeren, beton ciré en nog veel meer. Bovendien lopen we met u door al uw vragen heen. Zodat u tot een goed besluit kunt komen.

Ons verhaal

Puur! Vloeren is al meer dan 30 jaar vloerenspecialist. Dankzij onze ervaring hebben wij al heel veel tevreden klanten. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in gietvloeren en industriële vloeren. Maar ook werken wij altijd met professionals die ieder weer gespecialiseerd is in een bepaald vak. Daardoor is het mogelijk dat wij het beste resultaat behalen en altijd goed kunnen communiceren met de klant. Onze vloeren hebben veel voordelen bijvoorbeeld; naadloos gelegd; PURE kwaliteit en ruime aanbod.

Mogelijkheden bekijken

Er is zoveel keus in gietvloeren. Want kiest u voor een uni kleur gietvloer of juist een gietvloer 2 kleuren? lees meer over de ruime aanbod van de gietvloer kleuren. Gietvloeren zijn mogelijk in een woning, maar ze kunnen ook goed gebruikt worden bij een bedrijfspand. Toch is een keuze maken best lastig, omdat er heel veel mogelijk is. Daardoor adviseren wij u om langs te komen in de showroom om zo de look en feel te krijgen van uw toekomstige gietvloer.

Gietvloer Showroom bezoeken 

Op de klovenier 5 in Veenendaal ligt de gietvloer showroom van PUUR! Vloeren. Onze gietvloer showroom is redelijk groot, zodat u veel verschillende gietvloeren kunt bekijken. Doordat wij graag willen meedenken met de klant en het beste resultaat willen behalen, plannen wij een uur in voor een gesprek. Mede dankzij dit gesprek geven wij een advies die het best overeenkomt met uw wensen. Daarnaast is het goed om te weten dat wij de vloeren zelf leggen met professionals die al jaren ervaring hebben.