PUUR! Betonlook vloeren

gietvloer-def

Betonlook vloeren hebben een koel en industrieel uiterlijk. Hierdoor heeft de vloer een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van een modern houdt. De natuurlijke uitstraling zorgt samen met de extreme slijtvastheid en krasvastheid dan ook voor een hoge mate van woongenot. Daarnaast kunt u ook op het gebied van kleuren en kleurcombinaties met de betonlook vloer oneindig veel kanten op. Een vloer met betonlook is altijd verkrijgbaar in alle RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren.

Voordelen van Betonlook Vloeren

De betonlook vloer heeft veel eigenschappen van de gietvloer, met alle gemakken die daarbij horen, zoals minimaal onderhoud. Een betonlook vloer is een sterke en duurzame vloer en daarmee uitermate geschikt voor particuliere woningen en bedrijven. Dat komt doordat PUUR! Vloeren de betonlook gietvloer levert in epoxy of polyurethaan. Deze materialen staan garant voor een lange levensduur en een vloer die naadloos aansluit op de ondergrond waar we de vloer op aanbrengen.
De betonlook vloer heeft veel eigenschappen van de gietvloer, om die reden heeft u ook veel overeenkomende voordelen die de gietvloer ook heeft.
Aangezien dit vloertype warmte goed doorlaat kunt u de betonlook vloer goed combineren met bijvoorbeeld vloerverwarming.

Betonlook vloeren zijn beschikbaar in alle NCS en RAL kleuren. Daarnaast verwerken we de vloeren op veel manieren, zodat u altijd een vloer heeft die helemaal naar uw wens wordt samengesteld. Als u een vloer heeft gevonden die bij uw interieur past, dan gaan onze vakmannen aan de slag met het gieten van de vloer.

De prijs van een Betonlook vloeren

Het gieten van een betonlook vloer is écht maatwerk, daarnaast werken we bij PUUR! Vloeren met staffelkortingen. De prijs van de betonlook vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. U kunt gratis bij ons een prijsindicatie aanvragen die u kan helpen bij de oriëntatie van de kosten bij het aanschaffen van uw nieuwe vloer.

Betonlook Gietvloeren

Bij PUUR! Vloeren worden de betonlook gietvloeren gemaakt van epoxy of polyurethaan. De betonlook wordt gecreëerd door een combinatie van kleur en oppervlaktestructuur. Daarnaast kunnen er nog moderne tinten worden toegevoegd aan de vloer om nog meer dat industriële karakter te tonen. Betonlook gietvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos, geluiddempend en de kans op scheuren is heel klein door het elastische karakter van de vloer.

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloeren zijn in Nederland erg populair door hun industriële en moderne uiterlijk. Deze vloeren gieten onze vakmannen met de hand. Door het vakmanschap heeft de vloer unieke eigenschappen. Cementgebonden vloeren worden naadloos gegoten en zijn vloeistofdicht. Bovendien zijn de vloeren erg sterk en kunnen we elke vloer een unieke look geven.

Afwerking en sealen van betonlook vloeren

De afwerking bij betonlook vloeren kan verschillen. U kunt kiezen voor een specifieke structuur, geluiddempende laag of bijvoorbeeld voor een logo en/of tekst in de betonlook vloer. Door de vele mogelijkheden in de afwerkingen kunt u altijd een unieke betonlook vloer creëren.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

PUUR! Vloeren heeft een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Door ruim 30 jaar ervaring zijn we in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen. Zo kunt u uiteindelijk komen tot de juiste keuze. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Wilt u meer weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren?

Bekijk onze verschillende soorten gietvloeren eens;

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte aan of laat u terugbellen door ons!

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan