PUUR! Designvloeren

Uw persoonlijke gestylde vloer

Doordat gietvloeren met de hand worden gegoten is elke vloer op zichzelf al een unieke creatie. Maar daar doen we nog een schepje bovenop door unieke mogelijkheden te bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld beelden in de vloer verwerken of flakes in de vloer verwerken. We zijn benieuwd waar u naar op zoek bent, zodat we de mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen.

Exlcusief, bijzonder & Persoonlijk

De aankleding van uw interieur begint bij het fundament: uw vloer. Als u kiest voor een design vloer dan komt uw persoonlijke smaak naar voren laat u zien wie u bent.

Onze designvloeren zijn in maar liefst 150 kleuren samengesteld in de PUUR! designstudio. Bovendien kunnen we onze vloeren voorzien van een specifiek design. Doordat we ruim 30 jaar branche ervaring hebben kunnen we altijd kwaliteit bieden. Daardoor zijn alle vloeren van PUUR! voorzien van een unieke uitstraling en sluiten ze naadloos aan op uw interieur.

Uw eigen PVC vloer ontwerpen

Naast een groot pallet aan standaard designs kunnen we ook zelf gemaakte designs leveren. Dat betekent dat je in principe zelf je vloer kunt ontwerpen. Bij PUUR! vinden we creativiteit belangrijk, daarom stimuleren we dat van harte.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als u een idee heeft van wat voor design u in uw vloer verwerkt wilt hebben dan kunt u daar een ontwerp van naar ons sturen. (of laten maken) We kunnen u dan een inschatting van de kosten sturen. Nadat u hier akkoord op geeft, wordt de vloer gefabriceerd. Zodra de vloer af is komen wij de vloer bij u leggen.

Epoxy Gietvloer

Epoxy Gietvloer

Epoxy is een gietvloer die bekend staat om zijn hardheid. Dit product heeft namelijk een druk- en treksterkte die twee keer zo groot is als beton.

PolyUrethaan Gietvloer

PolyUrethaan gietvloer

PolyUrethaan is een hoogwaardig reukloze kunsthars die in de jaren ’60 ontwikkeld voor de industrie. Dit type gietvloer is steeds populairder bij particulieren.

Mortel Gietvloer

Mortel gietvloer

Mortel is een mengsel van kwartszand, steen of grind gemengd met een bindmiddel op basis van PU of Epoxy. Twee varianten: siergrindvloer en troffelvloer.

Cementgebonden Gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer, waarin cement en epoxy worden gecombineerd. Dit heeft een zeer robuuste, tevens zeer mooie, vloer tot gevolg.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

PUUR! Vloeren heeft een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen om uiteindelijk te komen tot de juiste keuze als het gaat om een vloer op maat. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Wilt u meer weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren? Lees dan hier meer:

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte aan of laat u terug bellen door ons!

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan