Vloersystemen, welke past bij u?

Het kiezen uit één van de vele soorten vloersystemen met betrekking tot de juiste gietvloer luistert erg nauw. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. PUUR! Vloeren biedt een groot assortiment aan vloersystemen. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen en te komen tot de juiste keuze. Een gietvloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Welke soorten gietvloeren zijn er?

De keuze voor de meest geschikte gietvloer of één van de vloersystemen hangt af van de bestemming van uw vloer. Wij adviseren om uw wensen en eisen aan te geven bij een expert om vervolgens te kijken welk vloersysteem het beste aansluit bij uw specifieke situatie.

Wat sluit aan bij uw wensen?

  • Wilt u een mooie gietvloer aan laten leggen bij u in de werkplaats? Dan adviseren wij u om een coatingvloer te kiezen. Coatingvloeren als vloersystemen kenmerken zich door hun hoge elasticiteit, vloeistofdicht en zijn allergie-bestendig. Verder zijn coatingvloeren prijstechnisch interessant en is bovendien mogelijk om te kiezen uit veel verschillende kleuren.
  • Wilt u een gietvloer voor in uw winkel? Dan adviseren wij u om voor één van de designvloeren te kiezen als vloersysteem. Een designvloer is exclusief, bijzonder en tegenwoordig in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar en dus kunt u uw persoonlijke designvloer creëren.
  • Kiest u een voor een gietvloer, uit één van de vloersystemen, voor in uw praktijk? Dan adviseren wij u om net als in een werkplaats voor een coatingvloer te kiezen.
  • Voor uw woning op zoek naar een geschikte gietvloer? Wij adviseren u om een kijkje te nemen op onze pagina met betonlook vloeren. U kiest zelf de kleur en de vloer kan voorzien worden van vloerverwarming. Betonlook vloeren is ook één van de vloersystemen die vloeistofdicht is.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan