PUUR Gietvloeren

De keuze voor een gietvloer, is een duurzame keuze

Het kiezen van de juiste gietvloer luistert, net als het gieten van de vloer zelf, erg nauw. Een gietvloer is een kunststof vloersysteem, dat met de hand wordt gegoten. Gietvloeren zijn naadloos en vloeistofdicht. Het grote voordeel is, dat de gietvloer in één stuk wordt aangebracht. Geen storende naden of onnodige drempels meer!

Voordelen van een gietvloer;

  • Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld
  • Een gietvloer is makkelijk in het onderhoud
  • Een gietvloer is ruimtevergrotend
  • Een gietvloer is duurzaam

Bij PUUR bieden we u een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij heel belangrijk, want elk interieur is anders. We nemen de zorgen voor u uit handen, zodat u straks kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Bereken uw persoonlijke prijs

Coatingvloeren

coatingvloeren

Coatingvloeren zijn makkelijk te onderhouden, duurzaam en bovendien rustgevend.

Mooi, gemakkelijk in onderhoud, egaal en duurzaam. Een aantal aangename eigenschappen van de coatingvloer. Deze vloer is een ondergrond die in de basis goed te vergelijken is met een gietvloer en tevens geschikt is voor zowel woon- als werkomgeving. Het verschil zit vooral in de dunnere laagdikte waaruit de coatingvloer is opgebouw. Dit type vloer kan bijna op elke ondergrond worden gelegd, zolang deze stof en vetvrij is. Een coatingvloer is tevens zeer geschikt als afwerklaag over ande vloersystemen, zoals bijvoorbeeld anti-slipvloeren op balkons of galerijen.

ontdek onze coatingvloeren

Designvloeren

De basis van uw interieurdesign begint bij de vloer

De aankleding van uw interieur begint bij het fundament; uw vloeren. Met de keuze voor een designvloer komt uw perssoonlijke smaak naar voren en laat u zien wie u bent. Een designvloer is exclusief, bijzonder en vandaag de dag in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Bij PUUR! kunt u terecht voor de diverse design vloersystemen. Kies met Puur voor een unieke uitstraling en een naadloze aansluiting op uw interieur.

Ontdek onze designvloeren

Betonlook vloeren

Een vloer met betonlook heeft een bijzondere krachtige uitstraling

Het koele, industriële uiterlijk van de betonlook vloer heeft een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van modern houdt. De natuurlijke uitstraling zorgt samen met de extreme slijtvastheid en krasvastheid dan ook voor een hoge mate van woongenot. Ook op het gebied van kleuren en kleurcombinaties kunt u met een betonlook vloer oneindig veel kanten op.

Ontdek onze Betonlook vloeren

Vloersystemen

Wat is het beste voor uw vloersystemen?

PUUR! Vloeren biedt een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen voor u in kaart te brengen en te komen tot de juiste keuze. De Gietvloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vloervewarming. Kom met ons in contact door een offerte aan te vragen en we bespreken alle mogelijkheden voor u om tot de juiste vloer te komen.

Vraag uw persoonlijke offerte aan