Betonlook vloeren

Het koele, industriële uiterlijk van de betonlook vloer heeft een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van een tikje modern houdt. De natuurlijke uitstraling zorgt samen met de extreme slijtvastheid en krasvastheid dan ook voor een hoge mate van woongenot. Ook op het gebied van kleuren en kleurcombinaties kunt u met de betonlook vloer oneindig veel kanten op. Een vloer met betonlook is altijd verkrijgbaar in alle RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren.

Afwerking en sealen van betonlook vloeren

De afwerking bij betonlook vloeren kan verschillen. U kunt kiezen voor een specifieke structuur, geluiddempende laag of bijvoorbeeld voor een logo en/of tekst in de betonlook vloer. Door de vele mogelijkheden in de afwerkingen kunt u altijd een unieke betonlook vloer creëren.

Betonlook vloeren hebben een lange levensduur

De betonlook vloer heeft veel eigenschappen van de gietvloer, met alle gemakken die daarbij horen, zoals minimaal onderhoud. PUUR! Vloeren levert de betonlook gietvloer in epoxy en polyurethaan. Deze materialen staan garant voor een lange levensduur en een vloer die naadloos aansluit op de ondergrond waarop de vloer gelegd wordt. Een betonlook vloer is een sterke en duurzame vloer en daarmee uitermate geschikt voor particuliere woningen en bedrijven.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

PUUR! Vloeren heeft een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen om uiteindelijk te komen tot de juiste keuze als het gaat om een vloer op maat. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Wilt u meer weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren? Lees dan hier meer:

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte aan of laat u terug bellen door ons!

Vraag uw persoonlijke offerte aan

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vrijblijvend vloeradvies