Coatingvloeren

Mooi, gemakkelijk in onderhoud, egaal en duurzaam: een aantal aangename eigenschappen van coatingvloeren. Dit type vloer is een ondergrond die in de basis goed te vergelijken is met de gietvloer en tevens geschikt is als werkomgeving. Deze vloer kan in woonomgeving ook gebruikt worden in bijvoorbeeld garages. Het verschil zit vooral in de dunnere laagdikte waaruit de coatingvloeren zijn opgebouwd. Dit type vloer kan op bijna elke ondergrond gelegd worden, zolang deze stof- en vetvrij is. Een coatingvloer is tevens zeer geschikt als afwerklaag over andere vloersystemen, zoals bijvoorbeeld anti-slipvloeren op balkons of galerijen.

Belangrijkste eigenschappen coatingvloer:

  • Hoge elasticiteit
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Grote kleurvariaties
  • Anti-allergie
  • Prijstechnisch interessant

Coatingvloer: de gedegen ondergrond

Bestendigheid coatingvloeren
De coatingvloeren zijn in elke gewenst kleur leverbaar en kan daarnaast ingestrooid worden met vlokken in diverse kleuren voor een verrassend kleureffect. Bij PUUR! kunt u uw coatingvloer in glans, mat of een mate van anti-slip laten uitvoeren.

Exclusief bij PUUR! Vloeren: Coatingvloer X-Treme
Deze coatingvloeren zijn uitermate geschikt voor industriële toepassingen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. X-treme ondervindt geen problemen wanneer het gelegd wordt op slechte ondervloeren. Deze coatingvloer beschikt verder over een hoge elasticiteit en een groot scheur overbruggend vermogen.

Het verschil tussen een coatingvloer en epoxy-gietvloer.
Een coatingvloer geeft een deklaag op uw ondergrond. Dit vloersysteem is met een dikte die uit te drukken is in micrometers, dunner dan een PU- of Epoxy-gietvloer en daardoor prijstechnisch interessant.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

PUUR! Vloeren heeft een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen om uiteindelijk te komen tot de juiste keuze als het gaat om een vloer op maat. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Wilt u meer weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren? Lees dan hier meer:

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte aan of laat u terug bellen door ons!

Vraag uw persoonlijke offerte aan

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vrijblijvend vloeradvies