Gietvloeren

Het kiezen van de juiste gietvloer luistert, net als het gieten van de vloer zelf, erg nauw. Een gietvloer is een kunststof vloersysteem, dat met de hand wordt gegoten. Gietvloeren zijn naadloos en vloeistofdicht. Het grote voordeel is, dat de gietvloer in één stuk wordt aangebracht. Geen storende naden of onnodige drempels meer! Een aantal voordelen:

  • Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld
  • Een gietvloer is makkelijk in het onderhoud
  • Een gietvloer is ruimtevergrotend
  • Een gietvloer is duurzaam

Wij bieden u een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze.

Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn makkelijk te onderhouden, duurzaam en bovendien rustgevend.

Mooi, gemakkelijk in onderhoud, egaal en duurzaam. Een aantal aangename eigenschappen van de coatingvloer. Deze vloer is een ondergrond die in de basis goed te vergelijken is met de gietvloer en tevens geschikt is voor zowel woon- als werkomgeving. Het verschil zit vooral in de dunnere laagdikte waaruit de coatingvloer is opgebouwd. Dit type vloer kan op bijna elke ondergrond gelegd worden, zolang deze stof- en vetvrij is. Een coatingvloer is tevens zeer geschikt als afwerklaag over andere vloersystemen, zoals bijvoorbeeld anti-slipvloeren op balkons of galerijen.

Lees Meer

Designvloeren

De basis van uw interieurdesign begint bij de vloer

De aankleding van uw interieur begint bij het fundament: uw vloeren. Met de keuze voor een designvloer komt uw persoonlijke smaak naar voren en laat u zien wie u bent. Een designvloer is exclusief, bijzonder en vandaag de dag in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Bij PUUR! kunt u terecht voor de diverse design vloersystemen. Kies met PUUR! voor een unieke uitstraling en een naadloze aansluiting op uw interieur.

Lees Meer

Betonlook vloeren

Een vloer met betonlook heeft een bijzondere, krachtige uitstraling

Het koele, industriële uiterlijk van de betonlook vloer heeft een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van een tikje modern houdt. De natuurlijke uitstraling zorgt samen met de extreme slijtvastheid en krasvastheid dan ook voor een hoge mate van woongenot. Ook op het gebied van kleuren en kleurcombinaties kunt u met de betonlook vloer oneindig veel kanten op.

Lees Meer

Vloersystemen

Wat is het beste voor uw vloersystemen?

PUUR! gietvloeren biedt een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen en te komen tot de juiste keuze. De gietvloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Lees Meer

Teruggebeld worden?

Offerte Aanvragen

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vrijblijvend vloeradvies