Gietvloeren Arnhem

Puur! Vloeren levert kwalitatief hoogstaande gietvloeren. Vanuit Veenendaal zijn wij landelijk werkzaam voor particuliere klanten en bedrijven, dus wij komen ook naar u toe in Arnhem. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren. Steeds meer klanten ontdekken de voordelen en de uitstraling van een gietvloer van Puur! Vloeren. De gietvloeren hebben een lange levensduur en een grote slijtbestendigheid. Bent u op zoek naar een fraaie vloer voor uw interieur in Arnhem en omgeving? Dan is een Puur! Vloer een prima keuze.

De door Puur! geleverde gietvloeren in Arnhem worden gelegd volgens de wensen van de opdrachtgever. U krijgt hiermee een unieke design vloer met een grote duurzaamheid. Puur! vloeren beschikken over veel gunstige eigenschappen voor uw gemak. De vloeren werken geluiddempend en zijn eenvoudig te reinigen. De vloeren hebben nauwelijks onderhoud nodig en behouden lang hun frisse en representatieve uitstraling.

Wilt u de vloeren eerst zien? U kunt een afspraak maken in onze showroom in Veenendaal (+/- 30 minuten rijden).

Epoxy gietvloer Arnhem

In ons assortiment voeren wij epoxy gietvloeren. Dit zijn zeer solide vloeren met twee keer de hardheid van een betonnen vloer. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor het blootstellen aan grote belastingen en vinden daardoor veel toepassingen in de industrie. Door het kunnen weerstaan van grote slagkracht en slijtage zijn deze vloeren ook zeer geschikt voor het toepassen in onder andere garages of loodsen.

Bent u uitgekeken op uw traditionele badkamer en wilt u geen tegels met de bijbehorende voegen meer? Dan is een betonlook gietvloer een uitstekend alternatief. De badkamer krijgt hiermee een luxe uitstraling, de vloer is volkomen waterdicht en het schoonmaken van voegen behoort tot het verleden. Al met al een prima oplossing als u gaat voor een onderhoudsarme badkamer met een frisse look.

Coatingvloer Arnhem

Ook een door Puur! Giervloeren Arnhem aangebrachte coatingvloer biedt vele voordelen. Het is een zeer duurzame vloer en is net als de overige vloeren onderhoudsarm. Met een minimum aan onderhoud behoudt de vloer zijn fraaie uitstraling. Een coatingvloer kan zowel in een woonvertrek als in een bedrijf toegepast worden. Een coatingvloer is representatief, waardoor deze ook als vloer van een receptie goede sier geeft. Ook als vloer voor een balkon of galerij voldoet een coatingvloer beter dan een betonvloer. Door het duurzame karakter en fraaie uiterlijk.

Een goed voorbeeld van hergebruik van materialen is een rubbergranulaat vloer. Deze wordt volledig vervaardigd uit hergebruikte autobanden en is daardoor een duurzaam geproduceerde vloer. Een door Puur! Gietvloeren Arnhem gelegde rubbergranulaat vloer heeft een fraaie uitstraling en kent een uitgebreid scala aan toepassingen.