Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn mooi, gemakkelijk in onderhoud,egaal en duurzaam. Dit type vloer is een ondergrond die in de basis goed te vergelijken is met de gietvloer en tevens geschikt is als werkomgeving. Bovendien kunnen coatingvloeren ook worden gebruikt in de woonomgeving. Bijvoorbeeld in een garage. Het verschil tussen coatingvloeren en gietvloeren zit vooral in de dunnere laagdikte waaruit coatingvloeren zijn opgebouwd. Dit type vloer kan op bijna elke ondergrond gelegd worden, zolang deze stof- en vetvrij is. Daarnaast zijn coatingvloeren tevens zeer geschikt als afwerklaag over andere vloersystemen, bijvoorbeeld als antislip vloer op balkons of galerijen.

Belangrijkste eigenschappen van een coatingvloer:

  • Hoge elasticiteit
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Grote kleurvariaties
  • Anti-allergie
  • Prijstechnisch interessant

Coatingvloeren: de gedegen ondergrond

Bestendigheid coatingvloeren
Coatingvloeren zijn in elke gewenst kleur leverbaar. Daarnaast kan de vloer worden ingestrooid met vlokken in diverse kleuren. Hierdoor krijgt u een verrassend kleureffect in de vloer. Bij PUUR! kunt u uw coatingvloer in glans, mat of in een mate van anti-slip laten uitvoeren.

Exclusief bij PUUR! Vloeren: Coatingvloer X-Treme
De coatingvloer X-treme is uitermate geschikt voor industriële toepassingen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. X-treme ondervindt geen problemen wanneer het gelegd wordt op slechte ondervloeren. Daarnaast beschikt ook deze coatingvloer over een hoge elasticiteit en een groot scheuroverbruggend vermogen.

Het verschil tussen een coatingvloer en epoxy-gietvloer.
Een coatingvloer geeft een deklaag op uw ondergrond. Dit vloersysteem is met een dikte die uit te drukken is in micrometers, dunner dan een PU- of Epoxy-gietvloer. Daardoor zijn coatingvloeren qua prijs heel interessant.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

PUUR! Vloeren heeft een groot assortiment aan vloersystemen. Daarnaast is goed advies van groot belang. Want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen. Zodat u uiteindelijk tot de juiste keuze kunt komen. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Als u meer wilt weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren? Dan kunt u hier meer lezen;

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan