Exclusieve designvloeren

PUUR! Design:
Een decoratief vloersysteem met een bijzondere vlakverwerking. Deze designvloeren zijn verkrijgbaar in maar liefst 150 fantastische kleuren, samengesteld in de PUUR! Vloeren kleurdesignstudio.

PUUR! Karakter:
Deze designvloeren bestaan uit een multicolor vloersysteem, geschikt voor representatieve binnenruimtes. Door de samenstelling van de coating en het instrooien van kleurvlokken ontstaat er een unieke vloer van PUUR! Vloeren. Deze bezit ook nog eens een zeer slijtvaste toplaag.

PUUR Create:
Een kleurrijke maar ook kwalitatief hoogwaardige designvloer, waarin creativiteit en design op een fantastische manier samenvloeien. U kunt deze designvloeren nog verder laten personaliseren met uw logo of andersoortig figuur.

Designvloeren: Op en top persoonlijk

De aankleding van uw interieur begint bij het fundament: uw vloer. Met de keuze voor een designvloeren komt uw persoonlijke smaak naar voren en laat u zien wie u bent. Designvloeren zijn exclusief, bijzonder en vandaag de dag in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Bij PUUR! Vloeren kunt u terecht voor de diverse vloersystemen voorzien van een specifiek design. Kies met PUUR! Vloeren voor een unieke uitstraling en een naadloze aansluiting op uw interieur.

Epoxy Gietvloer

Epoxy Gietvloer

Epoxy is een gietvloer die bekend staat om zijn hardheid. Dit product heeft namelijk een druk- en treksterkte die twee keer zo groot is als beton.

PolyUrethaan Gietvloer

PolyUrethaan gietvloer

PolyUrethaan is een hoogwaardig reukloze kunsthars die in de jaren ’60 ontwikkeld voor de industrie. Dit type gietvloer is steeds populairder bij particulieren.

Mortel Gietvloer

Mortel gietvloer

Mortel is een mengsel van kwartszand, steen of grind gemengd met een bindmiddel op basis van PU of Epoxy. Twee varianten: siergrindvloer en troffelvloer.

Cementgebonden Gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer, waarin cement en epoxy worden gecombineerd. Dit heeft een zeer robuuste, tevens zeer mooie, vloer tot gevolg.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

PUUR! Vloeren heeft een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor u in kaart te brengen om uiteindelijk te komen tot de juiste keuze als het gaat om een vloer op maat. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Wilt u meer weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren? Lees dan hier meer:

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte aan of laat u terug bellen door ons!

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan