Gietvloeren Nijmegen

Puur! Gietvloeren kan uw pand in Nijmegen voorzien van een bijzondere gietvloer, waar elk interieur van zal opfleuren. Gietvloeren staan bekend om een zeer grote duurzaamheid en een onvergelijkbare slijtvastheid met andere soorten vloeren. Steeds meer mensen zien de vele positieve eigenschappen in van een gietvloer. Vandaag dat door particulieren en bedrijven steeds vaker voor deze vloeren wordt gekozen. Puur! Gietvloeren maakt gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen voor een optimaal eindresultaat.

Een gietvloer kan volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. Door de vele soorten is voor elke toepassing wel een geschikte gietvloer te vinden bij Puur! Gietvloeren. Naast de zeer grote slijtbestendigheid en doordat gietvloeren vrijwel geen onderhoud nodig hebben, is een groot voordeel van een gietvloer, dat deze sterk geluiddempend is. Hierdoor zijn deze vloeren ook geschikt om gelegd te worden op een verdieping.

Er bestaat een grote verscheidenheid aan gietvloeren in verschillende prijsklassen. Hierdoor komt een gietvloer al snel in de buurt van een budget. Puur! Gietvloeren adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Het is verstandig om hiermee niet over een nacht ijs te gaan, u moet tenslotte heel lang naar de vloer kijken.

Epoxy gietvloer Nijmegen

Een epoxy gietvloer is extreem hard en heeft zelfs twee keer de hardheid van betonnen vloeren. Dit maakt deze vloer ook zeer geschikt voor toepassing in industriële omgevingen, loodsen en garages. Doordat de vloer zeer zwaar belast mag worden en ook een grote slagkracht kan verdragen is dit een echte krachtpatser!

Een betonlook gietvloer is waterdicht en daarom geschikt voor toepassingen in natte ruimtes, zoals een badkamer. Het is een goed alternatief voor tegels, aangezien er geen voegen zijn die kunnen vergaan. Een betonlook gietvloer heeft een lange levensduur en is makkelijk te reinigen.

Coatingvloer Nijmegen

Wilt u in uw pand een Nijmegen een vloer aangelegd hebben, die zeker de aandacht zal trekken van gasten of bezoekers? Dan is een coatingvloer van Puur! Gietvloeren ook een zeer goede keuze. De vloer is snel te reinigen en heeft een professionele uitstraling. Daarom is een coatingvloer niet alleen een verfraaiing van een woning, maar kan ook prima in een representatieve omgeving dienst doen. Hierbij kunt u denken aan een wachtkamer of een receptie. Een coatingvloer wordt ook vaak toegepast op balkons en galerijen. Door het strakke uiterlijk is deze vloer een prima alternatief voor een betonnen vloer.

Ook in het assortiment van Puur! Gietvloeren vindt u een rubbergranulaat vloer. Deze vloer heeft een mooie uitstraling en wordt geproduceerd uit gebruikte autobanden. Hierdoor is dit een duurzame en milieuvriendelijke vloer, die vele toepassingen kent.

Bent u benieuwd naar de producten van Puur! Gietvloeren? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op op telefoonnummer 0318 632359. Een email sturen kan ook, gebruik daarvoor het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan