PUUR! Beton Cire

Beton cire; Comfortabele vloeren van hoge kwaliteit

Beton Cire (PUUR! Topcement) vloeren staan bekend om hun warme levendige uitstraling. Onze vakmannen brengen de betoncire vloer met de hand aan, waardoor we elke vloer voorzien van een unieke afwerking. We zijn al ruim 30 jaar dé specialist als het gaat om beton cire vloeren, onze populairste optie heet; PUUR! Topcement. Goed advies is belangrijk, dus kom gerust langs in onze showroom (geopend op afspraak).  Plan jouw showroombezoek.

Wat is beton cire?

Betoncire vloeren worden gemaakt van heel fijn beton. Over deze betonlaag komt een sealer en laklaag. Deze twee lagen zorgen ervoor dat de vloer beschermd is tegen vuil en het maakt de vloer waterdicht, zeer sterk en flexibel. Met de hoge kwaliteit die we leveren kun je jarenlang genieten van de nieuwe vloer. Ons populairste Betoncire product heet PUUR! Topcement.

Wat kost PUUR! Topcement?

Het smeren van een betoncire vloer is maatwerk, daarnaast werken we met staffelkortingen. De prijs van de topcement vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en de moeilijkheid van het leggen. Je kunt gratis een prijsindicatie aanvragen die helpt bij de oriëntatie van jouw nieuwe vloer.

Voordelen van PUUR! Topcement

  • Topcement is een natuurlijk product
  • De vloer krijgt een levendige uitstraling.
  • De vloer gaat deze jaren mee
  • De vloer is makkelijk schoon te maken en te houden
  • Beton cire is naadloos en slijtvast
  • Dit vloertype is geschikt voor bijna elke ruimte (ook de badkamer en de keuken)
  • Beton cire is diervriendelijk

De veelzijdigheid van Beton cire

Er zijn heel veel patronen mogelijk bij het aanbrengen van een betoncire vloer. De vloer wordt namelijk met de hand aangebracht. Daarnaast worden betoncire vloeren op basis van pigment gemaakt in de basiskleuren; groen, grijs en zand. Door het combineren van deze kleurpigmenten is er een breed pallet aan mogelijkheden. Betoncire vloeren zijn ook heel geschikt om in combinatie met vloerverwarming te verwerken.