Gietvloeren Utrecht

Wilt u een fraaie en representatieve vloer in uw woning, bedrijf of kantoor in de regio Utrecht? Dan is een gietvloer van Puur! Gietvloeren een uitstekende keuze. Steeds vaker zien klanten de voordelen en de schoonheid van een gietvloer in. Veel waardering bestaat voor de grote duurzaamheid, de slijtvastheid en de fraaie uitstraling. Wilt u dus een heel aparte vloer voor uw pand in de regio Utrecht, dan biedt Puur! Gietvloeren u een breed assortiment en een ruime keuze aan gietvloeren.

Nadat wij u geadviseerd hebben over welke vloer voor uw wensen het meest geschikt is brengen wij de vloer van uw keuze op professionele wijze aan. Hiermee krijgt u een degelijke vloer met een lange levensduur, die ook nog eens heel makkelijk te reinigen is. Is er sprake van een pand met meerdere etages, dan zijn de geluiddempende eigenschappen van de gietvloer een prettig voordeel ten opzichte van andere vloeren. Uw design gietvloer heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Gietvloeren zijn bereikbaar voor vrijwel elk budget. Puur! Gietvloeren kan u prima adviseren over welke gietvloer voor uw toepassing en budget het best in aanmerking komt. Hierbij kunnen wij ons baseren op een zeer ruime ervaring.

Epoxy gietvloer Utrecht

Als u kiest voor een epoxy gietvloer, dan krijgt u een zeer degelijke vloer, die bestand is tegen zware belastingen en zeer slijtvast is. De hardheid van een epoxy gietvloer bedraagt twee keer zo veel als een betonnen vloer. Vandaar dat deze vloeren veel toegepast worden in de industrie. Ook zijn deze epoxy gietvloeren zeer geschikt voor toepassing in een garage of een loods. Wij leggen epoxy gietvloeren in Utrecht.

Een betonlook gietvloer is waterdicht en daarom ook zeer geschikt voor toepassing in natte ruimtes zoals een badkamer. De uitstraling is prachtig, hier kan een betegelde badkamer niet aan tippen. De betonlook gietvloer heeft niet het nadeel van voegen, die aangetast kunnen worden door bijvoorbeeld schimmels. De vloer heeft een grote duurzaamheid en is makkelijk te reinigen.

Coatingvloer Utrecht

Een uitstekende keuze is ook een coatingvloer voor uw pand in Utrecht en omstreken. Puur! Gietvloeren biedt hierin een ruime keuze. De vloer heeft net als de andere gietvloeren een lange levensduur en is makkelijk te onderhouden en te reinigen. Zonder al te veel inspanningen behoudt de coatingvloer heel lang zijn fraaie uitstraling. De vloer is zowel in een woning als in een bedrijf of kantoor toe te passen. Door het representatieve uiterlijk van de coatingvloer misstaat deze ook niet in een receptie. Coatingvloeren zijn ook zeer geschikt voor het aanbrengen op een balkon of een galerij. Door het gladde oppervlak is de coatingvloer een prima alternatief voor betonvloeren.

Een milieuvriendelijke vloer is een rubbergranulaat vloer. Deze wordt volledig geproduceerd uit gerecyclede autobanden. U kiest hiermee voor een fraai uitziende vloer met een zeer grote duurzaamheid. Puur! Gietvloeren adviseert u graag over de talrijke toepassingen van een rubbergranulaat vloer.

Wilt u weten wat Puur! Gietvloeren voor u kan betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op op telefoonnummer 0318 632359.

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan