Gietvloeren Veenendaal

Uw pand in de regio Veenendaal laten voorzien van een degelijke en mooie gietvloer? Dan bent u bij Puur! Gietvloeren aan het juiste adres. U kiest dan voor een mooi ogende vloer, met een lange levensduur en allerlei positieve eigenschappen ten opzichte van andere soorten vloeren. Een gietvloer wordt steeds meer gewaardeerd door particulieren, bedrijven en instellingen. De gietvloeren van ons zijn van uitstekende kwaliteit. Door onze ruime ervaring en omdat wij de beschikking hebben over moderne gereedschappen, kunnen wij professioneel uw droomvloer realiseren.

Bij een gietvloer praat je over een product wat een grote duurzaamheid heeft. Daarom is een goed doordachte keuze van belang. Puur! Giervloeren kan u goed adviseren over welke gietvloer in uw situatie de beste keus is. Alle gietvloeren zijn zeer slijtbesteding en vrijwel onderhoudsvrij. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken en zijn ook geschikt voor verdiepingen, vanwege de geluiddempende eigenschappen van een gietvloer.

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in veel uitvoeringen en prijsklassen. Afhankelijk van het gebruik heeft de ene gietvloer meer voordelen dan de andere. Sommige zijn zeer geschikt voor zware belastingen, terwijl andere ook goed tot hun recht komen in woningen.

Epoxy gietvloer Veenendaal

Voor toepassingen in de industrie en bijvoorbeeld in garages in Veenendaal is een epoxy gietvloer zeer geschikt. Deze epoxy vloer is twee keer zo hard als beton en mag daardoor zwaar belast worden. Ook kan deze epoxy gietvloer een grote slagkracht aan.

Voor het aanbrengen in badkamers is een waterdichte betonlook gietvloer zeer geschikt. Deze gietvloer kent geen voegen, waardoor deze ook niet kunnen beschimmelen. Deze vloer is een goed alternatief voor een badkamervloer met tegels.

Coatingvloer Veenendaal

Een zeer aantrekkelijke vloer is de coatingvloer van Puur! Gietvloeren. Deze vloer heeft een representatieve uitstraling, waardoor deze niet alleen een aanwinst in een woning kan zijn, maar ook zeer geschikt is voor wachtruimtes en recepties. Ook deze vloer is snel te reinigen en heeft praktisch geen onderhoud nodig. Door de speciale uitstraling en de sterkte is deze coatingvloer ook geschikt voor het aanbrengen op balkons en galerijen en worden vaak toegepast als vervanger van beton.

Een milieuvriendelijke gietvloer is een rubbergranulaat vloer, deze wordt volledig gemaakt van hergebruikte autobanden en ziet er fraai uit. Deze vloer kent een groot aantal toepassingen.

Wilt u weten wat Puur! Gietvloeren voor u kan betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op op telefoonnummer 0318 632359.

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan