Hongaarse punt

Een van de mogelijkheden die PUUR! Vloeren aanbiedt bij een PVC vloer is Hongaarse punt. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer net wat meer stijl heeft. De Hongaarse punt lijkt heel erg veel op een PVC visgraat vloer, maar toch zijn er verschillen.

Hongaarse punt vloer

Een Hongaarse punt vloer heeft een kenmerkend patroon, waardoor uw huis gelijk opvalt. Deze vloer wordt op een specifieke manier gelegd, waardoor er mooie en unieke patronen ontstaan. Daarnaast is het heel belangrijk om geconcentreerd de vloer te leggen. Daarom werken wij altijd met professionals die jarenlang ervaring hebben om zo tot het beste resultaat te komen. Bovendien is er wel duidelijk een verschil te zien tussen PVC visgraat en Hongaarse punt. Want bij de Hongaarse punt is een strakke belijning te zien ten opzicht van visgraat. Dit komt doordat de manier van leggen en de voorbereidingen net iets anders zijn.

Voordelen Hongaarse punt PVC

Zowel visgraat als Hongaarse punt is gemaakt van PVC. Doordat er gebruik wordt gemaakt van PVC brengt het veel voordelen met zich mee. Hierdoor is uw vloer niet van echt te onderscheiden en behoud u alle voordelen van PVC. Bovendien is het ook een betaalbare optie en heel erg duurzaam. Ook is Hongaarse punt PVC heel erg sterk en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft het ook een geluiddempende eigenschappen en is het ook zacht voor de voeten. Ten slotte is het goed te combineren met vloerverwarming, hierdoor heeft u een mooie en unieke vloer die goed warmte kan geleiden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Om uiteindelijk de juiste beslissing te nemen is het handig om eerst langs te komen bij onze showroom. Want dan zijn er ook verschillende vloeren te zien. Bij PUUR! vloeren wordt altijd geluisterd naar de wensen van de klant. Op basis van de wensen en het interieur wordt er advies gegeven. Bovendien is het altijd handig om met elkaar het een en ander te bespreken om zo tot een goed besluit te komen. Alle mogelijkheden worden besproken tijdens een bezoek aan de showroom. 

Verschil tussen Hongaarse punt en visgraat

Zoals al eerder is benoemd zijn er wel degelijk verschillen tussen Hongaarse punt en visgraat. Ten eerste wordt visgraat gelegd in een hoek van 90 graden, terwijl dit bij Hongaarse punt tussen de 45-60 graden is. Ten tweede zijn de voorbereidingen net wat anders, want bij Hongaarse punt moet de PVC van te voren goed gesneden worden zodat de belijningen goed te zien zijn. Kortom het verschil zit hem in de belijning en groeven. Want visgraat wordt trapsgewijs gelegd en bij een Hongaarse punt liggen de punten tegen elkaar aan.