PUUR! Beton Cire

Beton cire; Comfortabele vloeren van hoge kwaliteit

Beton Cire(PUUR! Topcement) vloeren zijn heel bekend om hun warme levendige uitstraling. De betoncire vloer wordt met de hand aangebracht door onze vakmannen, hierdoor kunnen we elke vloer voorzien van een unieke afwerking. PUUR! Vloeren is al ruim 30 jaar dé specialist als het gaat om beton cire vloeren, onze populairste optie heet; PUUR! Topcement. Als u zoekt naar een nieuwe vloer is goed advies heel belangrijk. Daarom bieden we u gratis advies en bent u altijd welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken.

Wat is beton cire?

Betoncire vloeren worden gemaakt van heel fijn beton voor op de vloer. Over deze betonlaag komt een sealer en laklaag. Deze twee lagen zorgen ervoor dat de vloer beschermd is tegen vuil, daarnaast zorgt het ervoor dat de vloer waterdicht is. De vloer wordt daarnaast door deze afwerking zeer sterk en flexibel. Met de hoge kwaliteit die PUUR! Vloeren levert kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe vloer. Ons populairste Betoncire product heet PUUR! Topcemement.

De prijs van uw persoonlijke vloer

Het smeren van een betoncire vloer is écht maatwerk, daarnaast werken we bij PUUR! Vloeren met staffelkortingen. De prijs van de betoncire vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. U kunt gratis bij ons een prijsindicatie aanvragen die u kan helpen bij de oriëntatie van de kosten bij het aanschaffen van uw nieuwe vloer.

Voordelen van PUUR! Topcement

  • Topcement is een natuurlijk product
  • Uw vloer krijgt een levendige uitstraling. Bovendien is de vloer comfortabel en gaat deze jaren mee
  • De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en ook nog eens heel hygiënisch
  • Beton cire is naadloos en slijtvast
  • Dit vloertype is geschikt voor bijna elke ruimte
  • Ook geschikt voor in de badkamer en in de keuken
  • Beton cire is diervriendelijk

De veelzijdigheid van Beton cire

Er zijn heel veel patronen mogelijk bij het aanbrengen van een betoncire vloer. De vloer wordt namelijk met de hand aangebracht en kan helemaal naar uw wensen worden gemaakt. Daarnaast worden betoncire vloeren op basis van pigment gemaakt in de basiskleuren; groen, grijs en zand. Door het combineren van deze kleurpigmenten is er een breed pallet aan mogelijkheden. Betoncire vloeren zijn ook heel geschikt om in combinatie met vloerverwarming te verwerken.