PVC-Vloer

Een pvc-vloer geeft u jaren woonplezier

 

Pvc-vloeren worden gemaakt van een verschillende lagen kunststof. De pvc-vloer is een houtvrije vloer en kan het best worden gelegd op een egale ondervloer, want met een goede basis bent u verzekerd van jarenlang genieten. PVC kan op verschillende manieren worden gelegd. Populaire legwijzes zijn; Hongaarse punt, visgraat PVC en rechte lijnen. Bij PUUR! Vloeren hebben we een team van ervaren pvc-leggers die pas tevreden zijn als u dat bent. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom met ons in contact!

De kosten van een pvc-vloer

Het leggen van pvc-vloeren is écht maatwerk, daarnaast werken we bij PUUR! Vloeren met staffelkortingen. De prijs van een de vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. U kunt gratis bij ons een prijsindicatie aanvragen die u kan helpen bij de oriëntatie van de kosten bij het aanschaffen van uw nieuwe vloer.

Ruim aanbod pvc-vloeren

PUUR! Vloeren heeft een ruim aanbod. Daarnaast kunnen we verschillende legwijzes toepassen, hebben we verschillende formaten en bieden we een ruim pallet aan designs. Populaire legwijzes bij ons zijn; rechte lijnen, visgraat pvc en Hongaarse punt.

Naast kwaliteitsvloeren, vinden we het ook belangrijk om u te voorzien van deskundig advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom bij ons langs!

Pvc-vloer laten leggen

Wanneer u zoekt naar een partner om uw pvc-vloer te leggen, dan staan we bij PUUR! Vloeren voor u klaar. We werken samen met A-merken en kunnen daardoor altijd een vloer van topkwaliteit leveren. Ook kunnen we uw vloer egaliseren, zodat uw ondervloer goed kan hechten met uw pvc-vloer. Onze pvc-vloeren worden strak en zonder oneffenheden voor u gelegd, zodat u jarenlang kunt genieten van de vloer. PUUR! Vloeren heeft ruim 30 jaar ervaring en we ons team bestaat uit ervaren pvc-leggers. Daarnaast geven we ook vrijblijvend advies en bent u van harte welkom in onze showroom in Veenendaal.

houtlook pvc eik

Voordelen van PVC-Vloeren

  • Pvc heeft een mooie uitstraling
  • Er is weinig onderhoud nodig
  • Het materiaal van de vloer heeft een geluiddempend karakter en werkt daarnaast ook nog brandvertragend
  • Geschikt voor bijna elke ondervloer
  • Ijzersterk en veel mogelijkheden
  • Van pvc geniet u jarenlang
  • Ook geschikt voor traprenovatie