PVC Betonlook vloer

Met een pvc betonlook vloer geniet u van een moderne naadloze vloer die een licht industrieel karakter heeft. Door de betonnen look die we meegeven aan de pvc vloer is de vloer niet of nauwelijks te onderscheiden van een echte betonvloer. Daarnaast is pvc een hele goede warmtegeleider en zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

PUUR! Vloeren biedt een ruim assortiment aan pvc betonlook vloeren. Door onze samenwerkingen met A-merken en betrouwbare leveranciers maken we altijd een vloer waar we trots op zijn. Bovendien zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Er zijn verschillende soorten pvc betonlook vloeren. Daarbij moet u denken aan verschillende technieken die de pvc vloer eigen unieke eigenschappen geeft. Als u meer wilt weten over welke vloer het best past bij uw woning of ruimte, dan geven we u graag vrijblijvend advies in onze showroom.

pvc betonlook tegels donker

PVC tegels betonlook

De betonlook tegels die we leggen zijn in verschillende varianten bij ons beschikbaar. Doordat we al ruim 30 jaar ervaring hebben en samenwerken met betrouwbare partners hebben we toegang tot unieke collecties. Zo hebben we verschillende patronen pvc tegels in verschillende kleuren. Op die manier kunnen we elk project op een creatieve manier aanpakken. We denken immers graag met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. 

PVC Betonlook naadloos

Een naadloze vloer zorgt voor meer woonplezier. Dat komt doordat u de naadloze pvc vloeren gemakkelijk schoon houdt. Daarnaast zijn de vloeren waterdicht en vlekbestendig. U geniet jarenlang van een pvc vloer. Dat heeft alles te maken met het feit dat dit vloertype zwaar belastbaar is en ook nog eens heel erg slijtvast is. Uit dit alles blijkt dat pvc echt een product is van hoge kwaliteit.

Betonnen vloeren zijn populair. Toch zien we in Nederland dat steeds meer mensen kiezen voor pvc. Het grootste voordeel van pvc is de lagere doorlooptijd. Dat heeft alles te maken met de wijze waarop we de pvc vloer aanbrengen. Doordat we de vloer leggen in plaats van gieten hoeft de vloer niet eerst op te drogen. Daarnaast is pvc duurzaam, heel hygiënisch en werkt het geluidsdempend.

PVC Betonlook prijs

Als u van plan bent om een nieuwe pvc vloer aan te schaffen, is betonlook een van uw opties. Doordat we bij PUUR! Vloeren werken met staffelkortingen, hangt de prijs af van het aantal vierkante meters dat u wilt. Ook is de prijs afhankelijk van uw ondervloer en andere factoren. Daarom maken we voor iedereen een prijsindicatie en/of offerte op maat.

Alle voordelen van PVC op een rij

  • Naadloos gelegd
  • Geluiddempende werking
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Hygiënisch
  • Brengt sfeer
  • Vochtbestendig
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Makkelijk te onderhouden

 

Betonlook pvc voor in de woonkamer

Overweegt u Betonlook pvc voor in u woonkamer? Dan is het goed om met een aantal factoren rekening te houden. Zo is pvc bijvoorbeeld heel goed te combineren met vloerverwarming. Ook is pvc heel slijtvast en daardoor zwaar belastbaar en bestand tegen een hoge gebruiksbelasting. Bij PUUR! Vloeren hebben we al meer dan 30 jaar ervaring met het leggen van pvc vloeren. Daarom helpen we u graag bij de oriëntatie naar uw nieuwe vloer. Kom vrijblijvend met ons in contact.