PVC houtlook vloeren bij PUUR!

Een PVC houtlook vloer is goed te vergelijken met een echte houten vloer. Want zowel een houten vloer als PVC houtlook gaat jarenlang mee. Daarnaast is het ook een betaalbare optie, want de prijs per m2 is goedkoper dan bij een echte houten vloer. Ook geeft het uw huis een warme uitstraling en voegt het meer sfeer toe. Bovendien zijn er verschillende technieken en soorten materialen, waardoor u vloer beschikt over unieke eigenschappen. Voor advies nodig wij u graag uit in onze showroom.

Waarom PVC houtlook vloer ?

Ten eerste staat een PVC houtlook erg mooi en maakt uw huis heel erg sfeervol. Ten tweede is het een betaalbare optie, want het ziet er niet alleen mooi uit ook kost het u minder geld. Ten slotte heeft PUUR! Vloeren jarenlang ervaring in het leggen van verschillende soorten vloeren waaronder ook PVC houtlook. Dit heeft als voordeel dat al onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en u gegarandeerd de beste vloer heeft liggen bij u thuis.

PVC vloer houtlook brede planken

Het kiezen voor de juiste PVC vloer houtlook is van groot belang. In principe is bijna alles mogelijk. Wanneer kiest u nou voor een PVC vloer houtlook met brede planken? PUUR! Vloeren helpt u graag met het kiezen van de juiste formaat PVC vloer. Maar het is belangrijk om eerst goed te kijken naar uw eigen woning. Want wanneer u een grote woonkamer heeft, dan is de keuze voor een vloer met brede planken een goede keuze. Want dit laat uw woonkamer een stuk breder lijken.

pvc houtlook

PVC houtlook visgraat

De PVC houtlook visgraat is een veel gekozen methode. Omdat het een andere uitstraling geeft en net wat anders is dan de rest. Doordat het bij ons wordt gelegd door echte professionals die jarenlang ervaring hebben, behoud u alle voordelen van een PVC vloer. Daarnaast is het ook erg geschikt voor vloerverwarming en is het ook bestendig tegen vochtige ruimtes zoals een keuken. PUUR! Vloeren denkt graag met u mee en geeft op basis van uw wensen een gedegen advies over een PVC houtlook visgraat vloer.

PVC vloer houtlook eiken

Vanwege de tijdloze en natuurlijke karakter van eikenhout kiezen ook veel mensen voor een pvc vloer houtlook eiken. Daarnaast is een pvc eiken vloer een goede geleider voor vloerverwarming in tegenstelling tot een echt eiken vloer. Een PVC vloer houtlook eiken valt niet alleen heel erg op, maar is ook nog is geluiddempend. Dit zorgt ervoor dat iedereen er gerust op kan lopen zonder dat er loopgeluiden te horen zijn, terwijl een echte (natuurlijke) eiken hout vloer dit geluid juist versterkt.

houtlook pvc eik

PVC vloer houtlook grijs

Grijs is misschien wel de meest veelzijdige kleur die er bestaat. Een grijze houtlook pvc vloer is bijna met alle kleuren en materialen te combineren. Bij PUUR! Vloeren bent u bij het juiste adres, want bij ons zijn er talloze opties in de verschillende soorten kleuren grijs. Er is bijvoorbeeld een lichte tint grijs, maar ook een donkere tint grijs. Daarnaast is het uiteraard ook goed mogelijk om de verschillende tinten grijs te combineren. Door de jaren heen kiezen veel mensen voor een grijze pvc houtlook vloer, omdat dit toch tijdloos is en als u ooit beslist om uw interieur te veranderen hoeft u zich geen zorgen te maken om de vloer. Want grijs gaat goed samen met bijna alle kleuren.

De voordelen van PVC houtlook

Een PVC houtlook vloer heeft veel verschillende voordelen. Als eerst is het een betaalbare optie in tegenstelling tot een natuurlijke houten vloer. Maar dit zegt uiteraard niets over de kwaliteit. Ook is het duurzaam, want er hoeven geen bomen gekapt te worden en is het makkelijker te onderhouden. Bovendien zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en biedt een PVC houtlook u heel veel opties. Daarnaast heeft het meer voordelen zoals: naadloos gelegd; het zorgt voor meer sfeer in u huis en is slijtvast. In principe gelden de voordelen voor alle pvc vloeren die wij aanbieden. Kortom PVC houtlook is een goede keuze en er is veel variatie mogelijk. Wij helpen u graag bij uw keuze van een PVC houtlook vloer.