PVC Trap

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC trap. Dit komt doordat er veel mogelijkheden zijn in PVC en de laatste jaren is het heel erg opkomend. Daarnaast is PVC over het algemeen relatief goedkoop, want het is bijna niet van echt te onderscheiden en toch betaalt u er minder voor dan bijvoorbeeld een echte houten vloer. Daarnaast is het ook onderhoudsarm, dit betekent dat het gemakkelijk schoon te maken is.

Als u op zoek bent naar een betaalbare traprenovatie, dan is het een hele goed optie om te kiezen voor een PVC trap. Graag helpt PUUR! Vloeren bij het kiezen van de PVC.

PVC trap bekleden

PVC is heel erg sterk materiaal en ook een duurzame optie. Daarnaast is het ook bestendig tegen vocht. Voor een mooie en echte houtlook of dergelijke is PVC de beste keuze die er is. Want het is namelijk te verkrijgen in verschillende soorten prints en kleuren. Doordat er zoveel keuze is, kunt u de PVC trap geheel naar eigen smaak bekleden. Bovendien biedt PUUR! Vloeren stalen aan, waardoor u zich nog beter kunt oriënteren. Overigens is De trap bekleden met PVC is hele mooie keuze, dit geeft het interieur meer uitstraling.

Waarom PVC op trap?

Zoals al vaker is benoemd is PVC onderhoudsarm. PVC op trap heeft meerdere voordelen. Het heeft namelijk een strak design en gaat heel erg lang mee. Want er wordt op een dag wel tientallen keren de trap op en af gelopen, het zou dan wel fijn zijn als de trap niet meteen krassen oploopt. PVC op trap zorgt ervoor dat het geluid remmend is en niet makkelijk beschadigd. Doordat kiezen veel mensen ervoor om PVC te nemen op de trap. Kortom, er zijn heel veel voordelen aan PVC op de trap.

PVC op trap ervaringen

Onze vloerenleggers hebben jarenlang ervaring met het leggen van PVC op trap. PUUR! Vloeren is namelijk meer dan 30 jaar vloerenspecialist. Door de jaren heen zijn er dan ook veel PVC vloeren gelegd en ook veel PVC op trap. Doordat er wij heel erg meedenken met de klant en goed communiceren komt er altijd een fantastisch resultaat uit. De klant is koning en mede dankzij onze hulp zijn ze erg tevreden met de PVC op trap. Als er vragen zijn over de mogelijkheden die er zijn neem dan contact met ons op.

PVC trap betonlook

Voor een strak uiterlijk van een trap is PVC een goede optie. Tegenwoordig worden er in veel moderne een PVC trap betoonlook geplaatst. Bij de meeste mensen thuis is de trap wat je als eerste ziet als je binnenkomt. Hierdoor is het erg gewild dat de trapbekleding er mooi uitziet en goed past bij het interieur. Een PVC trap betoonlook geeft straalt een moderne look uit en is ook nog is goed te onderhouden. Daarnaast straalt het ook warmte uit en is het bijna met alle andere kleuren goed te matchen.

PVC trap kosten

Om tot een conclusie te komen is het wel belangrijk om te weten wat de kosten van een PVC trap zijn. Er zijn verschillende factoren waarvan de kosten van de PVC trap afhangen, hierbij moet u denken aan de ondergrond, hoeveel traptreden en dergelijke. Daarom werkt PUUR! Vloeren altijd met een prijsindicatie en/of offerte. Hierdoor is gelijk in een duidelijk overzicht te zien wat de PVC trap kosten zijn.

is PVC op trap glad ?

Een trap is een veel gebruikte loopruimte en daarom is het belangrijk om voor een trapbekleding te kiezen dat goed tegen een stootje kan. Toch zijn er nog veel huishoudens die kiezen voor tapijt terwijl dit niet super lang mee kan gaan als het dagelijks veel gebruikt wordt. Want er ontstaat dan slijtage en dat ziet er dan niet heel mooi meer uit. Daarnaast komt hout ook vaak terug in de trapbekleding alleen het nadeel hiervan is dat het heel erg gehorig is, geen grip heeft en ook daar ontstaan al snel beschadigingen. Het komt er op neer dat zowel tapijt als hout een aantal nadelen heeft. Dus PVC op de trap is een hele goede oplossing. Want dit heeft eigenlijk alleen maar voordelen, is betaalbaar en ziet er ook nog is heel erg mooi uit.

Uit dit alles blijkt dat PVC een van de betere opties is om te hebben. Als u een traprenovatie overweegt, dan is het goed om even naar PVC te kijken. Het is namelijk ook relatief goedkoop en wij maken gratis een prijsindicatie en/of offerte aan. Graag bespreken wij samen de mogelijkheden om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Daarnaast zijn er ook talloze mogelijkheden, waardoor u een ruime keuze heeft om de beste bekleding voor uw trap te kiezen wat het beste bij uw interieur past.

Uiteraard nodigen wij u graag uit in onze showroom en wellicht zien we u snel verschijnen.