PVC visgraat

PVC visgraat is tegenwoordig een van de bekendste leg methodes. Het mooie van PVC is dat het op verschillende manieren gelegd kan worden. Daarnaast geeft het de vloer een mooie en unieke uitstraling. Ook zijn er heel veel kleur mogelijkheden in PVC visgraat. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van deze mooie vloer.

Wat is PVC visgraat ?

Pvc visgraat vloer is simpel gezegd een pvc vloer die in een visgraatpatroon is gelegd. Vroeger werd dit alleen gedaan met echt hout, maar tegenwoordig zijn de pvc vloeren hier ook uitermate geschikt voor. Een van de vele voordelen van PVC visgraat is dat het eruit ziet als een echte houten visgraat vloer. Dus het ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog is erg duurzaam.

PVC visgraat leggen

Een pvc visgraat vloer leggen wordt vaak nog onderschat er spelen namelijk veel factoren mee waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom werken wij ook altijd met ervaren vloerenleggers die jaren ervaring hebben. Hierbij is het van groot belang dat de ondervloer altijd goed wordt geëgaliseerd, want anders bestaat er een kans dat de PVC visgraat vloer er niet helemaal goed uit komt te zien. Daarnaast is het ook belangrijk dat er nauwkeurig wordt gewerkt en dat het PVC-materiaal goed wordt gesneden. Uiteraard moet er ook de juiste geschikte lijm worden gebruikt. Kortom PVC visgraat leggen is niet makkelijk, dus laat het altijd doen door professionals zoals PUUR! Vloeren.

PVC visgraat met bies 

 

Als u op zoek bent naar PVC visgraat met een prachtige afwerking, dan is een PVC visgraat met bies een hele goede optie. Eigenlijk wordt PVC visgraat altijd gelegd met band en bies i.p.v. alleen bies. Dit zorgt ervoor dat de PVC visgraat vloer nog meer opvalt. Doordat de PVC visgraat met bies is afgewerkt vallen de patronen en vormen van de vloer meer op.

Verschillende materialen bij PVC visgraat

Bij het uitkiezen van een vloer spelen verschillende factoren met zich mee. Een daarvan is uw eigen smaak. Gelukkig zijn er zoveel mogelijkheden bij een PVC visgraat vloer dat het uiteindelijk aan al uw wensen zou voldoen. Want PVC visgraat kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van eiken materiaal, maar u kunt ook kiezen voor een nog duurzamere variant bij puurenduurzaam. Bovendien zijn er ook veel kleuren mogelijkheden, bijvoorbeeld: PVC visgraat licht eiken of PVC visgraat grijs. Hoewel er veel mogelijkheden zijn is het belangrijk om eerst goed naar uw eigen interieur, smaak en ruimte te kijken. Op basis van die verschillende factoren kunt u dan gerust een keuze maken en PUUR! Vloeren help u daar graag bij.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met;

PVC visgraat eiken

De laatste jaren is PVC heel populair geworden, mede dankzij het design dat (bijna) lijkt op een echte houten vloer. Het is te merken dat PVC visgraat eiken een veelgevraagde vloer is. Dat is heel erg begrijpelijk, omdat het lijkt op een natuurlijk eiken houten vloer en toch de eigenschappen heeft van een PVC vloer. Daarnaast geeft dit ook een luxe uitstraling aan uw woning en zijn er ook verschillende mogelijkheden in kleur mogelijk. U kunt onder andere  kiezen uit een licht eiken vloer of juist heel donker.

PVC visgraat licht eiken

Een lichte kleur geeft de woning een frisse look en zorgt voor een rustgevende uitstraling. Vandaar dat de keuze voor een PVC visgraat licht eiken altijd wel een goede keuze is, mits u ook iets van donkere meubelen heeft. Want dit zorgt voor iets contrast zodat uw interieur meer sfeer krijgt. Maar dat wil niet zeggen dacht licht eiken niet goed staat bij een lichte muur, integendeel het past zowel bij een lichte muur als bij een donkere muur. Ook zorgt het ervoor dat u er helemaal tot rust kunt komen. Dit is een groot voordeel van een PVC visgraat licht eiken.

PVC visgraat prijs

Wanneer u tot de conclusie bent gekomen om een pvc vloer aan te schaffen, is visgraat een mooie optie. Het straalt niet alleen luxe uit, maar ook heeft u een unieke vloer. Hierbij is uiteraard belangrijk om te weten wat de prijs is van zo’n vloer. Bij PUUR! Vloeren wordt de prijs per m2 goedkoper naarmate u een groter aantal vierkante meters afneemt. Dat heeft alles te maken met staffelkortingen. Daarnaast spelen ook een aantal andere factoren mee bijvoorbeeld: uw ondervloer. Doordat wij rekening moeten houden met veel verschillende aspecten maken wij voor iedereen vrijblijvend een prijsindicatie en/ of offerte op maat.

Kan PVC visgraat vloerverwarming begeleiden?

PVC vloeren staan er bekend om dat ze goed samen gaan met vloerverwarming. Aangezien de vloeren niet dik zijn, is de warmteweerstand ook niet zo hoog als bij andere vloeren. Oftewel dit zorgt ervoor dat de vloer goed warmte door kan laten gaan, waardoor uw huis sneller verwarmd is. Bovendien bespaart het ook meer energie, omdat de warmte makkelijk wordt doorgelaten. Dit zorgt er weer voor dat de energierekening ook lager is dan normaal. Kortom, PVC visgraat is niet alleen een duurzame keuze, maar het gaat ook super goed samen met vloerverwarming.

Kleurmogelijkheden in PVC visgraat

Zoals vaker is benoemd zijn er honderden opties in kleuren. Zo kunt u ook kiezen voor verschillende patronen, door bijvoorbeeld eerst met een lichte kleur te beginnen en dit over te laten gaan in een donkere kleur. Zo wordt PVC visgraat wit vaak gekozen in een luxe huis, want wit straalt vaak luxe uit. Dit is vaak terug te zien in huizen, zo is de buitenkant/ binnenkant helemaal wit met zwart als contrast. Maar over het algemeen wordt bruin (houtkleur) het meest gekozen. Dit komt door de look en feeling die het uitstraalt. Het lijkt namelijk heel erg op natuurlijk hout en hier houden veel mensen van. PUUR! Vloeren nodigt u daarom graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom om de verschillende mogelijkheden in het echt te zien.

PVC visgraat brede plank

Doordat er veel keus is bij PUUR! Vloeren heeft u ook de mogelijkheid om uw huis zo perfect mogelijk in te richten. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor PVC visgraat brede plank. Hierdoor wordt er bijvoorbeeld in uw woonkamer de ruimte vergroot. Uiteraard is het wel de bedoeling om hier goed te kijken naar verschillende factoren zoals: kleur, lichtinval en de soort meubels die er staan. Maar met ons advies kunnen we u daarbij helpen.