PVC vloer houtlook

Het gevoel van een echte houtvloer met het warme en zachte effect van een pvc vloer? Het kan met de pvc vloer met een houtlook. De pvc houtlook vloer is er in diverse varianten. Denk aan de ‘brede plank’, visgraat, eiken en diverse kleuren. Het is bijna niet van echt te onderscheiden. In vergelijking met de echt houten vloer is pvc duurzamer, makkelijker te onderhouden en slijtvast. Kortom: de perfecte vloerkeuze voor jouw huis.

Een houten vloer geeft een ruimte een warme uitstraling en is tijdloos. Daarmee is het een extra duurzame oplossing: er hoeven geen bomen gekapt te worden voor de vloer en het blijft lang goed door de eigenschappen van een pvc vloer.

pvc houtlook

PVC houtlook vloer voor een keuken

Een PVC houtlook vloer in de keuken is eigenlijk altijd een goed idee. Het geeft door de warme uitstraling meer sfeer. Een echt houten vloer kent zo zijn beperkingen. Denk aan: etens- en drinkresten zijn er minder makkelijk vanaf te krijgen, water trekt in de vloer en kruimels kunnen in de kieren gaan zitten. Een pvc vloer met houtlook is daarin de betere, hygiënische en meer duurzame keuze. Het is slijtvast, waterbestendig en vlekken heb je er binnen een mum van tijd uit. Daarnaast gaat de vloer dankzij de unieke samenstelling extra lang mee.

Met PVC een houtlook vloer geschikt voor vloerverwarming

Een echt houten vloer kan in combinatie met vloerverwarming spannend zijn. Zet de vloer uit? Kan de vloer niet krom gaan trekken? Bij sommige houten vloeren kan dat een risico zijn. Bij een pvc houtlook vloer heb je dit risico niet. Een pvc vloer en vloerverwarming gaan goed samen, doordat de vloer warmte geleidt. Je kunt er dus heerlijk op lopen met blote voeten of sokken.

Visgraat PVC vloer

PVC Hongaarse punt

PVC trapbekleding

Diverse kleuren pvc houtlook vloer

Net als bij een echt houten vloer, heb je bij een pvc vloer keuze uit diverse kleuren en ‘planksoorten’. Denk hierbij aan een visgraat pvc, een pvc vloer met brede planken, een pvc met Hongaarse punt en houtlook eiken en houtlook grijs. Vooral de grijze houtlook pvc vloer is de laatste jaren erg populair. De reden? Grijs gaat goed met bijna alle kleuren. Wanneer je jouw interieur wilt veranderen hoef je je zich dus geen zorgen te maken om de vloer.

Wil je bijvoorbeeld jouw woonkamer optisch groter maken? Dan is de pvc houtlook vloer met brede plank een goede optie.

De voordelen van PVC houtlook

Een PVC houtlook vloer kent meerdere voordelen. Allereerst is het een betaalbare optie in vergelijking tot een natuurlijk houten vloer, terwijl je niet inlevert op de kwaliteit van de vloer. Ook is het duurzaam, want de vloer gaat lang mee en er hoeven geen bomen gekapt te worden. Bovendien zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en zijn de opties met een houtlook PVC vloer eindeloos. Daarnaast heeft het meer voordelen, denk aan: het zorgt voor meer sfeer in huis en het is slijtvast. Kortom, PVC houtlook is een goede keuze en er is veel variatie mogelijk. Wij helpen je graag bij jouw keuze van een PVC houtlook vloer.

  • Amper van echt hout te onderscheiden

  • Een duurzame optie

  • Vochtbestendig

  • Onderhoudsarm

  • Geluiddempend

  • Betaalbaar

Wat kost een pvc houtlook vloer?

Is een houtlook pvc vloer iets voor jouw huis? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Wij werken namelijk met staffelkortingen, dus de prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters, het type ondervloer en of we de vloer eerst dienen te egaliseren. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen vervolgens contact met je op om de offerte te bespreken. In onze showroom kun je de diverse vloeren en kleuren eerst komen bekijken.