PVC visgraat vloer

De visgraat vloer is niet meer weg te denken uit het interieur van de gemiddelde Nederlander. Door de manier van leggen heeft je woonruimte direct een mooie en unieke uitstraling. Met PVC boots je het effect van de echt houten visgraat vloer eenvoudig na én profiteer je van de voordelen van een PVC vloer. Dit maakt de PVC visgraat vloer niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam en zeer comfortabel voor in huis.

Vroeger werd de visgraat vloer enkel met echt hout gelegd. Het nadeel daarvan is dat het een erg kostbaar klusje is, want (goed) hout is duur. PVC is een stuk betaalbaarder. Doordat PVC de afgelopen jaren dusdanig goed ontwikkeld is, is het bijna niet meer van echt hout te onderscheiden.

pvc houtlook

PVC visgraatvloer en vloerverwarming

Vooral veel nieuwbouw huizen zijn uitgerust met vloerverwarming. Een echt houten vloer en vloerverwarming gaan vaak niet goed samen. Een PVC visgraat vloer en vloerverwarming zijn daarentegen een perfecte combinatie. Door de demping is een PVC vloer fijn om overheen te lopen. Een pvc vloer geleidt de warmte, dus je hebt daarmee een heerlijk comfortabele vloer.

PVC visgraat (licht) eiken

Een lichte kleur geeft de woning een frisse look en zorgt voor een rustgevende uitstraling. Vandaar dat de keuze voor een PVC visgraat licht eiken altijd wel een goede keuze is. Het past in zowel een donker als een licht interieur, dus ideaal als je regelmatig van meubels wisselt.

PVC visgraat met bies

Wil je jouw PVC visgraat vloer met band en bies laten leggen? Dit is een enkele band die we tussen het visgraatmotief en de muur loopt. Het zwarte randje tussen de band en de vloer noemen we de bies. Beiden lopen dus om de vloer heen. Dit zorgt voor een verzorgde afwerking en laat de vloer extra goed naar voren komen.

Een PVC visgraat vloer leggen

Bij het leggen van een visgraat pvc vloer moet je rekening houden met meerdere factoren voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Controleer bijvoorbeeld eerst of de vloer goed geëgaliseerd is. Wanneer je dit niet heb gedaan, is vrijwel ieder stukje stof of korreltje voelbaar. Ook is het belangrijk dat je voor de juiste lijmsoort kiest om zo lang mogelijk plezier te hebben van de vloer. Uiteraard voorzien we jou van het juiste advies en nemen we de juiste materialen mee wanneer we de vloer komen leggen.

Visgraat PVC vloer bij de eettafel

Wat kost een visgraat PVC vloer?

Is een visgraat pvc vloer iets voor jou? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Wij werken met staffelkortingen, dus de prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters en het type ondervloer. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen vervolgens contact met je op om de offerte te bespreken. In onze showroom kun je de diverse vloeren en kleuren eerst komen bekijken.