PUUR! Concrete

Een ijzersterke vloer met een uniek karakter. Dat is Concrete. Perfect om de badkamer ook mee te nemen want het microcement materiaal maakt de oppervlakte (ook wanden!) waterdicht.

PUUR! Concrete; hoogwaardig & natuurlijk materiaal

Iedere vloer of wand die gemaakt is van PUUR! Concrete (ook bekend als microcement) heeft een eigen en unieke uitstraling. Dit komt doordat we het materiaal niet gieten, maar met de hand uitsmeren. De hand van de vakman bepaalt de structuur van jouw wand of vloer. Het is dus puur vakmanschap!

Concrete is extreem hard, dus ook geschikt voor intensief gebruik én het kan goed in combinatie met vloerverwarming. Wil je de microcement vloer eerst komen bekijken? Onze showroom in Veenendaal is geopend op afspraak. Bekijk de beschikbaarheid en plan jouw showroombezoek.

Wat is PUUR! Concrete?

PUUR! Concrete is gemaakt van microcement. In de volksmond ook wel bekend als: woonbeton, leefbeton of een cementgebonden gietvloer. Het is de manier van aanbrengen wat de vloer of wand uniek maakt. Het materiaal is extra sterk en daarmee een zeer duurzame keuze omdat het zeer lang meegaat. Het is een naadloos product wat de oppervlakte waterdicht, makkelijk te reinigen en schimmelwerend maakt. Hierdoor is het ook perfect voor in de badkamer. Combineer het product op zowel de vloer als de wanden en je creëert rust, eenheid en een luxe uitstraling.

De voordelen van PUUR! Concrete

Heb je huisdieren? Dan is PUUR! Concrete de beste optie! Het microcement maakt de vloer niet alleen zeer sterk, maar ook nog eens 100% krasvast. Nagels van je huisdier(en) ga je dus niet zien op de vloer. Ook heeft de vloer dankzij het microcement materiaal een fijnkorrelige structuur, wat meer grip geeft.

PUUR! Concrete kan over verschillende ondergronden worden aangebracht. Voor jou extra fijn, want dat scheelt weer sloopwerk. Wel moet de ondergrond volledig glad en schoon zijn én goed vastliggen. Je wilt natuurlijk geen scheuren of oneffenheden zien.

Doordat het product volledig naadloos is en tegen de randen gesmeerd wordt, krijgen kruimels en stof geen kans tussen kieren te kruipen. Schoonmaken is daarmee ook een fluitje van een cent: regelmatig stofzuigen, dweilen of een doekje erover is voldoende. Dat maakt de vloer zeer hygiënisch.

Een laatste voordeel is dat microcement een goede warmtegeleider is. Het kan goed in combinatie met vloerverwarming.

Concrete vloer is ook geschikt als wellness/home spa

Heb jij zo’n heerlijke ruimte thuis waar je een momentje van ontspanning voor jezelf kunt hebben? Het is belangrijk dat de vloeren en de wanden in de wellness aan huis waterdicht, sterk, goed tegen hitte kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Microcement is hier het perfecte product voor. Wanneer de oppervlakte groot genoeg is (vanaf 25m2) kunnen we zowel de wanden als de vloeren smeren, waardoor gelijk de hele ruimte beschermd is tegen vocht en vuil.

Niet alleen de praktische voordelen maken dat Concrete een goede keuze is om jouw badkamer om te toveren naar een home spa of wellness. De wanden en vloeren sluiten naadloos op elkaar aan met een oase van rust als resultaat.

Wat kost PUUR! Concrete?

Het smeren van een PUUR! Concrete is écht maatwerk, daarnaast werken we met staffelkortingen. De prijs van de microcement vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie van jouw oppervlakte.